Mäkinen palaa Koetukseen

1.11.2013

Teemu Mäkinen palaa Koetukseen.

Jokioisten Koetuksen ensi kauden suomensarjajoukkue alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Uusimpana nimenä Koetuksen vahvuuteen on liittynyt Teemu Mäkinen.

1976 syntynyt Lammin Lujan kasvatti on ollut aiemminkin Koetuksessa ja aina isossa roolissa. Pari viime kautta Mäkinen on pelannut Pöytyän joukkueessa.

Kokenut Mäkinen on pelannut ylemmilläkin sarjatasoilla, hänellä on neljän Imatran Palloveikoissa pelaamansa kauden aikana kokemusta jopa Superpesiksestä.

Koetuksen puheenjohtajan Ari Kettusen mukaan Mäkiselle on taas tiedossa isoa roolia niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

– Meillä on nopeita etenijöitä, mutta vaihtaja puuttui. Mäkinen on tällä tasolla oikea vaihtospesialisti. Ulkona hän pelaa todennäköisesti polttolinjassa, Kettunen kertoo.

Koetuksella on nyt valmiina 11 pelaajasopimusta. Mäkisen lisäksi Koetuksessa pelaavat Järvenpäästä tulleet etenijät Petri Kallela ja Antti Mäentausta. Tutuista kovista nimistä Koetukseen päättivät tehdä paluun Teemu Mäntyvaara ja Jarno Kokko.

Viime kauden joukkueesta Koetuksessa jatkavat Riku Tainio, Mikko Laiho, Eemeli Mäntyvaara, Tatu Könkö, Oskari Friman ja Jerry Villa.

– Joukkue on hyvässä mallissa. Tarkoitus on vielä tehdä sopimukset kahden oman juniorin ja yhden kokeneen lukkarin kanssa.

 

Kai Sandberg FORSSAN LEHTI
Teemu Makinen
Teemu Makinen