Edustukselle kova vahvistus!

3.5.2016

14.5 alkavaan suomensarjan etelälohkon runkosarjaan valmistautuva Koetuksen edustusmiehistö saa riveihinsä kaivatun vahvistuksen.

Miesten valmistautuminen kesän koitoksiin sai lisää tuulta purjeisiin, kun alueen pesäpalloväelle tuttu mies liittyy joukkueen vahvuuteen. Koetus on solminut sopimuksen Juha-Matti Reinin kanssa. Loimaan Palloilijoiden kasvatti siirtyy Koetuksen vahvuuteen ja tuo kaivattua osaamista ja leveyttä kokoonpanoon. "Kova haku oli täsmävahvistukselle ja sellainen saatiin. Tärketä etenkin tässä kohtaa kauteen valmistautumista oli että saatiin tuttu mies joka sopii varmasti joukkueen profiiliin." , kommentoi pelinjohtaja Jesse Villa.

Juha-Matin isoveli Mika Reini solmi jo syksyllä jatkosopimuksen, joten veljekset nähdään tulevana kesänä samassa joukkueessa. Koetukseen liittyminen on nuoremmalle Reinille positiivinen asia ja odotukset ovat sen mukaiset. "Pienen tauon jälkeen startti kauteen ei varmasti ole itselle ihanteellisin, mutta nousua tässä haetaan ja kuntopiikki ajoitetaan syksyyn! Rooli muovautuu varmasti tarkemmin valmennuksen kanssa keskustelun ja muutaman yhteisen treenin jälkeen, joten odotukset omista suorituksista ja roolista ovat vielä avoimet. Toivon tietysti että voin omalla panoksellani auttaa joukkuetta kohti tavoitteen saavuttamista." , kommentoi Juha-Matti Reini tuoretta sopimustaan.