C-poikien SM-leirikarsintaa

4.5.2016

C-pojat aloittavat SM-leirikarsintansa huomenna helatorstaina klo 16

C-pojat aloittavat SM-leirikarsintansa huomenna helatorstaina klo 16.

 Vastusjaksi saapuu Pomarkkun Pyry. 

Koetus pelaa B-lohkossa.

Kotiottelut:

To 5.5 klo 16 Pomarkku

Ma 9.5 klo 18 Tahko 3

Ma 16.5 klo 18 Turku

Ma 23.5 klo 18 Ulvila

Ke 1.6 klo 18 Tahko  1

C-poikien SM-sarjan sarjajärjestelmä:

C-pojat pelaavat kaksinkertaisen alkusarjan kuudessa alkulohkossa. Jokaisen lohkon kolme parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkonelosta selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan.

Lohkoneloset pelaavat kahdesta kilpasarjan paikasta turnausmuotoisesti. A-, B- ja C-lohkon runkosarjan 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja sekä D- E- ja F-lohkon 4. sijoittuneista joukkueista turnauksen voittaja selviytyvät Nuorisoleirin kilpasarjaan. Ottelut pelataan parhaan lohkonelosen kotikentällä. Parhaan lohkonelosen määrittelyssä noudatetaan seuraavaa järjestystä: pisteet ottelua kohden runkosarjassa, 3 pisteen voitot ottelua kohden runkosarjassa, voitetut ottelut ottelua kohden runkosarjassa ja edellisten ollessa tasan kaikkien otteluiden juoksuero runkosarjassa ja sen ollessa tasan arpa. Lohkonelosten jatko-otteluiden pelaaminen on vapaaehtoista.

20 joukkueen kilpasarjan lisäksi leirillä järjestetään erillinen pelisarja. Leirikarsintaan osallistuneilla joukkueilla on automaattisesti paikka pelisarjassa. Kaikkien joukkueiden on ilmoittauduttava erikseen leirille.

Joukkueet jaetaan Nuorisoleirin kilpasarjaan seuraavasti:

Lohkossa A pelaavat A-, C- ja E-lohkojen 1.sijoittuneet joukkueet, B- ja D- ja F-lohkojen 2.sijoittuneet joukkueet, A-, D- ja E-lohkojen 3. sijoittuneet joukkueet sekä A-, B- ja C-lohkon paras 4. sijoittunut joukkue.

Lohkossa B pelaavat B-, D- ja F-lohkon 1. sijoittuneet joukkueet, A-, C- ja E-lohkon 2.sijoittuneet joukkueet, B-, C- ja F-lohkojen 3. sijoittuneet joukkueet sekä D-, E- ja F-lohkojen paras 4. sijoittunut joukkue.