Edustuksen kausi starttaa tänään!

14.5.2016

Jokioisten Koetus taistelee tänä kesänä suomensarjan kärkisijoista uudistuneella joukkueella.

Lauantaina odotus päättyy klo 16.00 kun Koetus marssittaa kiilaan uudistuneen joukkueensa uusissa pelipuvuissa. Teemalla nuori, nälkäinen ja nopea kauteen starttaava joukkue kohtaa sarja-avauksessa Hyvinkään Tahkon. 

Etelälohkosta on ennustettu tasaista kamppailua sarjapisteistä, mutta kärkisijoille sarjan pelinjohtajat nostavat Helsinkiläisen Puna-Mustat ja Jokioisten Koetuksen. Yhdeksän pelinjohtajaa veikkaa PuMu:a etelälohkon voittajaksi, ja kahdeksan viuhkavelhoa on sitä mieltä että Koetus vie etelälohkon nimiinsä. Vahvistunut ja paluun suomensarjaan tekevä Järvenpää on myös saanut huomiota sarjan kärkitilasta puhuttaessa, kun neljän pelinjohtajan papereissa se on asetettu ykköseksi. Neljättä sijaa ennakoissa pitää hallussa Loimaan Palloilijat, jonka on asettanut kärkipaikalle kolme pelinjohtajaa. Yksi hajaääni menee Turku-Pesikselle. Ykköspesisnoususta puhuttaessa vahvin ehdokas jättipottiin pelinjohtajien papereissa on länsilohkon Vähäkyrön viesti, jonka nousuun uskoo peräti 12 pelinjohtajaa. Seuraavina järjestyksessä ovat Jyväskylän Lohi, Haapajärven Pesä-Kiilat sekä Sotkamon Jymy. Koetus löytyy nousukaavailuissa sijalta 5. , neljän pelinjohtajan uskoessa nousuun. Pelinjohtajien arviot lohkoista ja nousijajoukkueista pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä: suomensarjan ennakkoarviot 2016 

Koetuksen kauden avaus siis tänään Jokioisten pesäpallokentällä klo 16.00. Saavu paikalle arvioimaan edustuksen ensiaskelten laatua, tervetuloa!

Nuoret omat kasvatit ovat tällä kaudella isossa roolissa
Nuoret omat kasvatit ovat tällä kaudella isossa roolissa