Koetus saalisti suomenmestarin!

27.5.2016

Miesten edustusjoukkue reagoi nopeasti lukkari Mattias Kitolan loukkaantumiseen. Kitola on sivussa toistaiseksi, mutta uusi vahvistus naarattiin suoraan suomen huipulta!

 

Kahdella hienolla voitolla kautensa avannut miesten edustusjoukkue kompuroi kolmannessa ottelussaan Eurajoella ja jäi ilman pisteitä. Lisää huolia seurajohdolle aiheutti upeasti kautensa avanneen lukkari Mattias Kitolan väliaikainen poissaolo. Terveydellisten syiden vuoksi Kitola on toistaiseksi sivussa, joskin palannee kokoonpanoon lähitulevaisuudessa. 

Seurajohto reagoi nopeasti, kun Koetuksen haaviin tarttui suomenmestari-lukkari Riku Rantanen! Kokenut kehäkettu siirtyy Koetuksen paitaan ja pelaa jo seuraavassa ottelussa sunnuntaina Järvenpäässä. "Täytyy nostaa kuvitteellista hattua seurajohdon suuntaan nopeasta reagoinnista. Rantasen myötä saadaan varmasti lisää variaatioita sekä sisä- että ulkopeliin. Kokenut ja meritoitunut pelaaja sopinee täydellisesti meidän nuorien tähtiemme vastapainoksi tasapainottamaan myös pukukopin ilmapiiriä!" , kommentoi pelinjohtaja Jesse Villa uutta vahvistusta. Suomenmestaruuden vuonna 2007 Hyvinkään Tahkon paidassa voittanut Rantanen on opittu tuntemaan lukkarin tontin lisäksi superpesiksessä kotiuttajan tehtävissä, joten mieheltä sopii odottaa paljon myös sisäpelissä, kun Koetuksen pelipaita sujahtaa sunnuntaina ensi kertaa harteille!

Rantasen ura ja tilastot: Riku Rantanen - pelaajakortti