Suomensarjamiehistö vahvistuu - Eemeli Mäntyvaara palaa Koetukseen!

12.7.2016

Edustuksen tämän kauden teemaa (nuori,nälkäinen,nopea) alleviivataan jälleen, kun edustusjoukkueen vahvuuteen liittyy loppukaudeksi oma kasvatti Eemeli Mäntyvaara!

 

Mäntyvaara on Koetuksen omia kasvatteja, ja palaa välivuoden jälkeen miesten suomensarjaan. Välivuosi kului Libanonissa rauhanturvatehtävissä, joten fysiikasta nuorukainen on pitänyt huolta pesäpallotauosta huolimatta. Tällä kaudella Eemeli on jo nähty koetuksen väreissä miesten maakuntasarjassa, mutta suomensarjadebyytti tälle kesälle on vielä tekemättä. Miesten suomensarjan lisäksi Eemelin tilastoista löytyy B-poikien SM-sarjaa sekä poikien superpesistä Pöytyän paidasta. Suomensarjassa mies on pelannut pudotuspelit mukaan lukien 59 ottelua, joissa nopea JoKo -kasvatti on kirjauttanut tehot 14 lyötyä, 72 tuotua ja 192 kärkilyöntiä.

Mäntyvaara tuo lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon, laajuutta loukkaantumishuolista kärsineeseen joukkueeseen ja kärkiosaamista etenkin etenijän roolissa! Mies nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa jo tiistain paikallisderbyssä loimaalla.