Eurajoki vierailee Jokioisilla - Ainoa Koetuksen voittanut joukkue!

27.7.2016

Miesten suomensarja jatkuu Jokioisilla keskiviikkona klo 18.00

 

Keskiviikkona Koetuksen vieraaksi saapuu Eurajoen Veikot. Viime kesän päätteeksi suomensarjaan noussut joukkue on esittänyt paikka paikoin pirteitä otteita, ja lukeutuu lohkon tasaiseen keskikastiin. Joukkuetta pelillisesti johtavat muutamat kokeneet pelurit Jyri Tarmon ja Simo Rehusen johdolla. 

Kotijoukkue Koetus käytännössä varmisti pudotuspelipaikkansa voitolla Järvenpäästä, mutta pisteiden merkitys kotiedusta ja mahdollisesta lohkovoitosta taistellessa ei ole kadonnut mihinkään. Viime pelistä sivussa ollut Patrik Vartama palaa kokoonpanoon, ja koko joukkue on pelikunnossa, joten kokoonpanossa saatetaan jälleen nähdä pieniä muutoksia edellisiin otteluihin. "Tänään ja lauantaina Turussa haetaan vielä lopullista muottia kokeiluilla ja pienellä rotaatiolla, mutta parin viikon päästä pitäisi alkaa olemaan loppukauden kokoonpano jo enemmän stabiilissa tilassa ja lopullisessa pudotuspelimuotissa." , pyörittelee pelinjohtaja Jesse Villa.

Koetus on hävinnyt kauden aikana ainoastaan yhden ottelun, ja se tapahtui juuri keskiviikon vastustaja Eurajokea vastaan. Eurajoki vei kotikentällään pisteet puhtaasti 2-0 voitolla, joten tämän päivän vastustaja on ainoa jota Koetus ei tällä kaudella ole onnistunut voittamaan. "Eurajoelta saatiin juuri sen verran kuin ansaittiin, 0 pistettä. Se on kuitenkin jo mennyttä, mutta se tulos takaraivossa eii pitäisi joukkueella olla ongelmaa motivoida itsensä niin sanottuun peto -moodiin", Villa toteaa. 

Saavu siis katsomaan kasvaako Veikoista koko kauden mittainen peikko Koetukselle, vai maksaako kotijoukkue kalavelat korkojen kera. Jokioisten pesäpallostadion klo 18.00, tervetuloa!