Edustuksella alavireinen viikonloppu

2.8.2016

Koetuksen suomensarjamiehistö sai viikonloppuna huonoja uutisia muutamien loukkaantumisten suhteen ja kärsi kauden toisen tappionsa Turussa lauantaina.

 

Suomensarjan etelälohko alkaa kääntymään runkosarjan viimeisiä hetkiä kohti. Joukkueilla on kahdesta kolmeen ottelua jäljellä, jonka jälkeen neljä lohkon parasta jatkaa pudotuspeleihin. Koetuksen kausi on sujunut suunnitelmien mukaan, ja paikkapaikoin jopa yli odotusten, kun nuori joukkue on taistellut koko kauden sarjan kärkisijoista. Tällä hetkellä joukkue pitää hallussaan lohkon kakkossijaa ja on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa.

Menneennä viikonloppuna kymmenen ottelun voittoputkessa liitänyt Koetus sai ensin huonoja uutisia, ja kärsi heti perään kauden toisen tappionsa vierasottelussa Turussa. Turussa pelatussa ottelussa sivussa olivat Oskari Friman sekä Joni Salo. Mika Reini pelasi ottelun puolikuntoisena ja Salon sekä Reinin vammoja tutkitaan "päivä kerrallaan" -periaatteella. Selvää paranemisennustetta ei ole, mutta olettamus on että joukkue on täydessä iskussa kun pudotuspelit vajaan kolmen viikon kuluttua käynnistyvät. Runkosarjaa on Koetuksen osalta jäljellä kaksi ottelua. Tulevana lauantaina matkataan Hyvinkäälle vieraspeliin, ja runkosarjan päättää kotiottelu lohkon kärkijoukkue Puna-Mustia vastaan. 

Loukkaantumisten kanssa aikataulu ja huilauttamiset tehdään pudotuspelejä silmällä pitäen. Näin ollen kauden kahdessa viimeisessä runkosarjan ottelussa saattaa vielä tulla pieniä kokoonpanomuutoksia. "Tavoite on se että nämä kaksi seuraavaa ottelua saataisiin vietyä jo läpi sillä kokoonpanolla millä lähdetään pudotuspeleihin, mutta mahdolliset vammojen parantelut tottakai vaikuttavat kokoonpanoon jos tarvetta on." , kommentoi pelinjohtaja Jesse Villa. "Turussa ei kaaduttu loukkaantumisiin vaikka totta kai ne aina vaikuttavat. Lauantaina oltiin korvien välissä sen verran heikkoja että valitettavasti ei yhtä pistettä enempää ansaittukaan." , Villa jatkaa. "Tähtäin ja keskittyminen ovat kuitenkin edelleen siellä pudotuspeleissä, joten turha tässä on yksittäisten suoritusten perusteella ruveta piruja seinille maalailemaan. Kolmen viikon päästä pelataan vain voitoista, tyyli on vapaa." , pelinjohtaja lopettaa.