Playoff -huuma käynnistyy Jokioisilla tällä viikolla!

15.8.2016

Alkava viikko on Jokioisilla täynnä pesäpallohuumaa, kun molemmat miesjoukkueet sekä B-juniorit aloittavat pudotuspeliurakkansa!

 

Koetuksen B-pojat ovat pelanneet kokonaisuutena hienon kauden, joka siivitti pesiksen puljujärviksikin tituleeratun joukkueen pudotuspeleihin. Vastaan ensimmäisellä kierroksella asettuu kenties koko lajin tunnetuin brändi, Sotkamon Jymy. Pudotuspelisarjan ensimmäinen ottelu on juuri tämän uutisen kirjoitushetkellä saatu päätökseen, ja ottelu päättyi tiukan kamppailun jälkeen kotijoukkue Sotkamon voittoon kotiutuslyöntikilpailussa 2-1 (2-5, 7-3, 0-0, 2-1). Molemmilla joukkueilla on heti pelin jälkeen edessään yö linja-autossa, sillä ottelusarjan toinen osa-ottelu pelataan jo reissatun yön jälkeen tiistaina Jokioisilla! Sarja on siis jo huomenna (16.8) katkolla Sotkamolaisille, mutta mikäli Koetus onnistuu voittamaan Jymyn kotikentällään, siirtyy ratkaisu torstaille Sotkamoon. Koetus - Jymy Jokioisten pesäpallokentällä tiistaina 16.8 klo 17.30!

Miesten maakuntasarja on niin ikään edennyt pudotuspelivaiheeseen, kun lohkon neljä parasta on saatu selville. Lohkovoittaja Mynämäki kohtaa lohkonelosen Humppilan. Koetuslaisittain herkulliset asetelmat nähdään kuitenkin lohkokakkosen ja -kolmosen välillä, kun vastakkain ovat rakkaat veriviholliset Loimaa ja Jokioinen. Pudotuspelisarja pelataan paras kolmesta -menetelmällä, joten kahdella voitolla selviytyy lohkofinaaliin, jonka voittaja nousee suomensarjaan. Koetuksen maakuntasarjamiesten pudotuspelitaistot alkavat keskiviikkona Loimaalla, ja Jokioisilla pelataan sarjan toinen osaottelu perjantaina 19.8! 

Siinä missä B-poikien ja miesten maakuntasarjan ensimmäiset pudotuspelikierrokset voivat olla jo viikonloppuna ratkaistut, alkaa suomensarjamiesten taistelu noususta lauantaina! Pudotuspeli asemat eivät juuri makeammat voi olla, kun lohkokakkonen Koetus saa lauantaina pudotuspeliavaukseen vieraakseen Loimaan Palloilijat! Hurjasti loppukauteen vahvistunut ja myös Pöytyän avut käyttöönsä saava Loimaalaisjoukkue takaa Koetukselle tuskaisen mutta varmasti myös jälleen ikimuistoisen viikonlopun. Lauantain jälkeen levätään vajaa vuorokausi ja sunnuntaina kipinät sinkoilevat Loimaalla! Mikäli kahdessa ottelussa paremmuutta ei saada vielä selville, selviää voittaja keskiviikkona 24.8 Jokioisilla! Lohkon toisessa välierässä nähdään myös paikalliskamppailu, kun vastaikkain iskevät lohkovoittaja Helsingin Puna-Mustat, ja lohkonelonen Järvenpää. 

Varaa siis tällä viikolla kalenterista tilaa herkullisen pesäpallokauden huipennukselle, sillä näitä pelejä on odotettu talvesta asti! 

#JoKoNYT