Kannusta ja TUE Koetuksen junioreita!

9.4.2018

Osuuskauppa Hämeenmaa tukee Kannustajat-ohjelmalla lasten ja nuorten liikunnallisten harrastusten parissa työskenteleviä urheiluseuroja.

Osuuskauppa Hämeenmaa tukee Kannustajat-ohjelmalla lasten ja nuorten liikunnallisten harrastusten parissa työskenteleviä urheiluseuroja. Sponsoroinnin painopiste on lasten ja nuorten joukkueurheilun tukemisessa. Hakemusten perusteella Jokioisten Koetus juniorit valittiin 10 muun seuran lisäksi kannustajat-ohjelmaan. Tämä on hieno mahdollisuus saada lisää sponsoritukea seurallemme. 


Kannustajat-ohjelma on sponsorointitoimintaa, johon osuuskaupan omistajat pääsevät mukaan. Kunkin asiakasomistajatalouden pääjäsen voi käydä huhtikuun aikana Omalla S-kanavalla kannustamassa eli antamassa äänensä omalle seuralleen. Sinun ei tarvitse kuin äänestää JoKo:n junnuja omalla S-kanavalla. Jokainen ääni on tärkeä.

Äänestysohje

Äänestysaikaa on vain HUHTIKUU, joten käy nopeasti äänestämässä. Voit myös levittäkää sanaa äänestyksestä kaikille sukulaisillesi, ystävillesi, työkavereillesi eli kaikille, jotka tunnet ja jotka haluavat tukea liikkuvia ja urheilevia lapsia sekä nuoria. Kannustajat-ohjelmaa voi myös jakaa somessa ja kannustaa äänestämään Jokioisten Koetus junioreita.